A ginseng csökkenti a vércukorszintet.

By | 2021-04-28
ginzeng gyökér ital

ginzeng gyökér ital

Az amerikai és ázsiai ginzengről kimutatták, hogy javítja a hasnyálmirigy működését, serkenti az inzulintermelést és fokozza a vércukorszint felvételét a szövetekben. Ezenkívül a tanulmányok azt mutatják, hogy antioxidáns védelem révén segítenek csökkenteni a szabadgyökök okozta sejtkárosodást. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy az amerikai ginzeng 10 egészséges ember vércukorszintjének javítását segítette elő, miután cukros italtesztet végeztek. Úgy tűnik, hogy a fermentált vörös ginzeng még hatékonyabb lehet a vércukorszint szabályozásában. A fermentált ginzenget élő baktériumok segítségével állítják elő, amelyek a ginsenosidokat könnyebben felszívódó és hatásos formává alakítják. Egy tanulmány kimutatta, hogy napi 2.7 gramm fermentált vörös ginseng bevétele hatékonyan csökkenti a vércukor- és növeli az inzulinszintet, összehasonlítva a placebó csoporttal. A ginseng ital megrendelhető a bigstar.hu webáruház kínálatából, fogyassza Ön is, egészsége megőrzése érdekében!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!