Klasszikus stílus a konyhában

A klasszikus stílusú konyhabútorok nem mennek ki a divatból. Lehet, hogy a mi ízlésünk alakul, változik az évek során, de a konyhabútoroknál a klasszikus stílus időtálló.

Képernyőfotó 2014-12-22 - 10.01.39A klasszikus konyhabútorok ajtó frontjai az esetek többségében tömörfából, vagy tömörfa keretes, furnérozott betéttel készülnek. A tömörfa és a furnér megjelenése biztosítja a klasszikus bútorok elegáns megjelenését. Ebből az anyagokből készült konyhabútorok már a felső, prémium kategóriát képviselik, a konyhabútorok között. A tökéletesen kiválasztott, magas minőségű tömörfa frontok örök darabok az otthonunkban.
Klasszikus stílusú konyhabútor gyártható fóliázott, bemart ajtófrontokkal is. Ezek árai sem a legolcsóbbak, de minőségében messze alul marad egy tömörfa frontból készült konyhabútorral szemben. A fólia a sütő mellett leválhat a hordozóanyagról, ami csak bosszúságot okoz.
Mivel a konyhabútort általában 10-15 évig használjuk, ezért mindenképpen törekedjünk a magasabb minőségi tartalomra, ha konyhabútort szeretnénk.
Itt megtalálja az Ön konyhabútorát!

 

Add a Comment