Keresőoptimalizálás és linképítés

Legyél megtalálható mindenhol!
Hidd el kedves olvasó, hogy nem azért vagyok jelen minden elérhető keresőoptimalizálás rendszer hálózaton és közösségi oldalon, mert nincs jobb dolgom. Az alapvető cél az, hogy bárhol jelenik meg egy potenciális vevőd, akkor találkozzon veled. Fusson veled 1-2 kört és utána álljon le veled beszélgetni.

Mi így udvarolunk az ügyfeleinknek:
Webinárium: Minden hétfőn élő előadásokat tartok az érdeklődőknek. Sok olyan meglévő ügyfelem van, akinek segítettem az ingyenes webináriumokban és ezért választottak engem.
Youtube: A Youtube csatornánkra folyamatosan felteszek videókat, így bizalmat ébresztek. Oktatok és segítek ott is és visszajáró hűséges nézőim vannak.
Facebook: Itt picit gyakrabban mikroblogolok és a Facebookon szoktam felmérni 1-1 döntésemet…
Blog: A blogomba naponta írok, ezért sok érdeklődő sűrűn visszajár, mert tudják minden nap tartogat egy jó szakmai tippet 🙂
Twitter: Viszonylag kevés érdeklődőm van Twitteren, de rendszeresen megosztom ott is a tartalmakat.
Email: Emailben havi 1-4 alkalommal küldök infókat és ajánlatot is. Oda kell figyelni, hogy több legyen a jó és hasznos tudás.
Konvertálj ügyfeleket a látogatókból
A konverzió nem olyan könnyű és először azt kell megérteni, hogy a legtöbb vevő fut 4-5 kört, mire vásárol. Körbenéz jól és ha a te ajánlatod illetve márkád a legerősebb a fejében akkor téged választ.

Add a Comment